Avfallshantering på ett enkelt och miljövänligt sätt

SveBygg Totalentreprenad är redo att hjälpa dig som privatperson, förening och företag i norra Stockholm.

Ring direkt - 08-39 39 99 Kontakta oss

Avfallshantering & Transport i Stockholm

Vi erbjuder effektiva avfallshanteringstjänster för både privatpersoner och företag. Våra tjänster innefattar bortforsling av brännbart avfall, användning av containers för enkel transport samt anläggning för återvinning av material som betong. Vi garanterar en miljövänlig hantering av allt slags avfall på ett smidigt och problemfritt sätt.

Byggsäckar

Container

Maskintransport

Materialtransport

Transport

Våra transporttjänster inkluderar avfallstransport och maskintransporter för både privatpersoner och företag. Vi ser till att ditt material transporteras på ett miljövänligt sätt till deponier eller återvinningscentraler. Vår moderna fordonsflotta gör det möjligt för oss att hantera alla typer av transporter, stora som små.

Avfallstransport

Fördelarna med att använda våra avfallssäckar är många. De är tillverkade av högsta kvalitet och har en stor kapacitet, så du behöver inte oroa dig för att de ska spricka eller läcka. Vårt sortiment av säckar inkluderar olika typer av material som passar för olika slags sopor. Vi erbjuder även transporttjänst för hantering av farligt avfall.

Vårt utbud innehåller:

  • Säckar i olika storlekar och material
  • Särskilda säckar för farligt och giftigt avfall
  • Möjlighet att beställa hemleverans

Varför välja vår transporttjänst för hantering av farligt avfall?

  • Vi tar hand om allt från packning till bortforsling.
  • Vår personal är erfaren och certifierad.
  • Vi ser till att ditt farliga/specialavfall behandlas på rätt sätt, enligt gällande regler.

Vi strävar efter att göra det så enkelt som möjligt för privatpersoner, företag, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar när det kommer till deras hantering av sopor.

Avfallshantering

Vi erbjuder effektiva avfallshanteringstjänster för både privatpersoner och företag. Våra tjänster innefattar bortforsling av brännbart avfall, användning av containers för enkel transport samt anläggning för återvinning av material som betong. Vi garanterar en miljövänlig hantering av allt slags avfall på ett smidigt och problemfritt sätt.

Avfallssortering

Är en viktig del av att ta hand om vårt avfall på ett miljövänligt sätt. Genom att sortera rätt kan vi minska mängden avfall som hamnar på deponier och istället se till att så mycket som möjligt återvinns eller återanvänds.

För att sortera ditt avfall på ett enkelt sätt behöver du först ha kunskap om vad som går var. Här är några tips:

  • Brännbart avfall, såsom papper och kartonger, läggs i brännbartavfallscontainern.
  • Matrester och annat organiskt material läggs i matavfallsbehållaren.
  • Plastförpackningar ska källsorteras med plastförpackningsmärket.

Några fördelar med korrekt sorterad avfallshantering inkluderar minskade kostnader för bortforsling, ökad återvinning samt reduktion i utsläppen från deponier.

Deponering av avfall

Våra anläggningar för deponering av avfall tar emot både brännbart och icke-brännbart avfall, inklusive betong. Vi erbjuder enkel bortforsling med hjälp av containers eller maskintransporter för alla typer av företag, fastighetsägare och privatpersoner. På så sätt kan du transportera ditt avfall till vår anläggning på ett miljövänligt sätt och vara säker på att det hanteras korrekt.

Vill du veta mer?

Välkommen att kontakta SveBygg idag! Ring 08-39 39 99 eller lämna ett meddelande i formuläret nedanför så återkommer vi inom 48h!