Funderar du på att bygga ett attefallshus?

Md SveByggs hjälp kan du säkerställa att ditt attefallshus uppfyller alla relevanta regler och riktlinjer såväl som dina egna önskemål kring utseende och funktion.

Begär offert Kontakta oss

Vad är ett attefallshus?

Attefallshus är små hus som byggs på tomter där det redan finns en bostad. Bygglovet kräver endast en anmälan till kommunen och den totala byggnadsarean får vara högst 30 kvadratmeter. Detaljplanen för området måste också godkänna konstruktionen av attefallshuset. Vi på SveBygg har lång erfarenhet inom attefallsbyggen i Stockholm, så varför inte välja oss för ditt drömhus?

Helhetslösning

Våra byggtjänster för attefallshus i Stockholm
inkluderar allt från nyproduktion till ROT-arbeten. Vi på SveBygg har lång erfarenhet och specialkompetens inom både renovering, ombyggnader och tillbyggnader. Som totalentreprenör utför vi altaner, köks- och badrumsrenoveringar samt husbyggnationer åt privatpersoner, företag, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar i Stor-Stockholm.

Säkerhet och miljö

Vi genomför projekt med höga krav på teknik, säkerhet och arbetsmiljö för att uppfylla våra uppdragsgivares behov av hållbar utveckling. Vår kunniga personal är vår största styrka som tillsammans med ett etablerat kontaktnät av professionella hantverkare gör att vi kan erbjuda ett helhetskoncept inom bygg, markarbeten och rörteknik. Låt oss hjälpa dig skapa ditt drömhus med våra expertis inom attefallshus i Stockholm!

Färdigställande och slutbesiktning

Installationen av el- och VVS-system i ditt hus är en viktig del av byggprocessen. Vi på SveBygg ser till att allt utförs korrekt för att undvika framtida problem. Förutom det hjälper vi dig även med målning, tapetsering och andra inredningsprojekt för att ge ditt hus en personlig touch. Slutbesiktning är också en viktig del av färdigställandet för att säkerställa kvaliteten på ditt färdiga attefallshus.

Vill du veta mer?

Välkommen att kontakta SveBygg idag! Ring 08-39 39 99 eller lämna ett meddelande i formuläret nedanför så återkommer vi inom 48h!

Kontakta oss

Stationsvägen 39

184 50 Åkersberga

Om SveBygg Totalentreprenad

Företaget har genom väl utförda arbeten, tydlig kommunikation och servicekänsla utvecklat verksamheten. Vi jobbar idag med återkommande kunder och via rekommendation. Välkommen att kontakta oss redan idag!