Funderar du på att bygga ett attefallshus?

Md SveByggs hjälp kan du säkerställa att ditt attefallshus uppfyller alla relevanta regler och riktlinjer såväl som dina egna önskemål kring utseende och funktion.

Begär offert Kontakta oss

Vad är ett attefallshus?

Attefallshus är små hus som byggs på tomter där det redan finns en bostad. Bygglovet kräver endast en anmälan till kommunen och den totala byggnadsarean får vara högst 30 kvadratmeter. Detaljplanen för området måste också godkänna konstruktionen av attefallshuset. Vi på SveBygg har lång erfarenhet inom attefallsbyggen i Stockholm.

 

Många möjligheter med attefallshus

Attefallshus har blivit en populär lösning för dem som vill utöka sitt bostadsutrymme utan att behöva gå igenom en komplicerad byggprocess. Hos Svebygg är vi stolta över att vara en ledande leverantör av attefallshus, och vi erbjuder en rad olika alternativ som kan anpassas efter dina unika behov och önskemål.

Ett attefallshus är ett mindre komplementbostadshus som får uppföras på en fastighet med ett redan befintligt huvudbyggnad. Det kan användas som ett gästhus, förråd, garage eller till och med som en extra bostad. 

Hos Svebygg förstår vi att varje projekt är unikt. Därför arbetar vi nära dig för att förstå dina mål och visioner för ditt attefallshus. Vårt team av erfarna byggare och designers i Stockholm kommer att guida dig genom varje steg i processen, från design och planering till byggande och slutlig installation.

 

Unika lösningar på attefallshus

 

Våra attefallshus är byggda med högkvalitativa material och modern design, och vi erbjuder en rad olika stilar och layouter som kan anpassas efter dina önskemål. Oavsett om du vill ha ett traditionellt trähus eller ett mer modernt och minimalistiskt alternativ, har vi lösningen för dig.

Att välja Svebygg för ditt attefallshus i Stockholm innebär att du får en partner som bryr sig om ditt projekt. Vi tar stolthet i vårt arbete och strävar efter att överträffa dina förväntningar i varje fas av projektet. 

 

Förvandla din fastighet med ett attefallshus från Svebygg

 

Kontakta oss idag för en kostnadsfri konsultation och upptäck hur ett attefallshus från Svebygg kan förvandla din fastighet. Med vår expertis och engagemang, är vi säkra på att vi kan skapa ett attefallshus som inte bara möter dina behov utan också förhöjer din fastighets värde och skönhet.

 

Välkommen till Svebygg, din partner för attefallshus i Stockholm.

Helhetslösning

Våra byggtjänster för attefallshus i Stockholm
inkluderar allt från nyproduktion till ROT-arbeten. Vi på SveBygg har lång erfarenhet inom både renovering, ombyggnader och tillbyggnader. Som totalentreprenör utför vi altaner, köks- och badrumsrenoveringarsamt husbyggnationer åt privatpersoner, företag, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar i Stor-Stockholm.

Säkerhet och miljö

Vi genomför projekt med höga krav på teknik, säkerhet och arbetsmiljö för att uppfylla våra uppdragsgivares behov av hållbar utveckling. Vår personal är vår största styrka som tillsammans med ett etablerat kontaktnät av  hantverkare gör att vi kan erbjuda ett helhetskoncept inom bygg, markarbeten och rörteknik. Låt oss hjälpa dig skapa ditt drömhus med våra expertis inom attefallshus i Stockholm!

Färdigställande och slutbesiktning

Installationen av el- och VVS-system i ditt hus är en viktig del av byggprocessen. Vi på SveBygg ser till att allt utförs korrekt för att undvika framtida problem. Förutom det hjälper vi dig även med målning, tapetsering och andra inredningsprojekt för att ge ditt hus en personlig touch. Slutbesiktning är också en viktig del av färdigställandet för att säkerställa kvaliteten på ditt färdiga attefallshus.

Vill du veta mer om attefallshus?

Välkommen att kontakta SveBygg idag! Ring 08-39 39 99 eller lämna ett meddelande i formuläret nedanför så återkommer vi inom 48h!