SveBygg erbjuder högkvalitativ grävning i hela Stockholm

SveBygg erbjuder högkvalitativ grävning och totalentreprenad för privatpersoner, företag, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Med erfarenhet inom byggprojekt, anläggning och markarbeten är vår kunniga personal redo att ta sig an alla typer av projekt.

Begär offert Kontakta oss

Erfarenhet inom grävningsarbete

Vår erfarenhet inom grävningsarbete sträcker sig över många år och vi har kompetens inom anläggning, dränering, grunder och allmänna markarbeten. Vi utför högkvalitativ grävning i hela Stockholm åt både privatpersoner, företag, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Vårt fokus ligger på att leverera hållbara lösningar som uppfyller våra kunders behov på bästa möjliga sätt.

grävsug där vanlig grävare inte kommer åt

Grävsugning är en effektiv metod för att avlägsna olika typer av material från grunden utan att orsaka skada. Grävsugen kan användas båda för schaktning och återfyllning. Det är en och samma lastbil med två funktioner, Schaktning med vakuum och blåsning av material med vakuum. På så sätt kan man snabbt och säkert hantera avfall som sten, jord och markfyllning på byggarbetsplatser eller i trånga områden där traditionell utrustning inte fungerar.

Företaget har genom väl utförda arbeten, tydlig kommunikation och servicekänsla utvecklat verksamheten. Vi jobbar idag med återkommande kunder och via rekommendation. Välkommen att kontakta oss redan idag!

Kontakta oss

Kvalitet och erfarenhet

Våra maskinister garanterar hög kvalitet på vårt arbete. Vi använder oss av bra utrustning för att se till att arbetet utförs effektivt och korrekt. Dessutom genomför vi strikt kvalitetskontroll för att säkerställa att allt arbete uppfyller våra krav på hållbarhet, säkerhet och miljömedvetenhet.

Vi är stolta över vår långa erfarenhet inom branschen, vilket gör oss till en trygg partner oavsett om det gäller nyproduktion eller ROT-projekt. Hos SveBygg Totalentreprenad kan du lita på vår kompetenta personal som har varit med om ett brett spektrum av projekt inom bygg-och entreprenadbranschen i hela Stockholm.

Flexibilitet och anpassning

Vi på SveBygg är stolta över vår förmåga att erbjuda flexibla lösningar som passar våra kunders unika behov. Vi skräddarsyr varje projekt efter specifika krav och önskemål för att säkerställa högsta kvalitet och nöjda kunder. Dessutom har vi möjlighet till snabba ändringar under pågående projekt för minimal störning.

För att ytterligare anpassa oss till våra kunders livspussel erbjuder vi även flexibla arbetstider, vilket gör det lättare för dem att genomföra sina dagliga rutiner utan onödig stress eller oro.

Tillgänglighet och service

Vi är stolta över att erbjuda högkvalitativ grävning i hela Stockholm med fokus på tillgänglighet och service. Vi förstår att våra kunder har olika behov, därför erbjuder vi personlig rådgivning från experter inom området för att säkerställa bästa möjliga resultat.

Vi vill göra det så enkelt och smidigt som möjligt för dig som privatperson, företagare eller fastighetsägare att genomföra ditt projekt. Därför strävar vi alltid efter att leverera den bästa servicen och tillgängligheten vid alla projekt, stora som små.

Vill du veta mer?

Välkommen att kontakta SveBygg idag! Ring 08-39 39 99 eller lämna ett meddelande i formuläret nedanför så återkommer vi inom 48h!

Utnyttja ROT-Avdraget

Som privatperson som bor i hus eller bostadsrätt kan du använda ROT-avdraget för att få 30% avdrag på arbetskonstnaden. Vänligen meddela oss om du önskar ROT vid bokning av jobb. Vi sköter allt pappersarbete och ordnar det som behövs med skatteverket.

Läs mer hos Skatteverket