MARK & ANLÄGGNING i Stockholm

SveBygg Totalentreprenad kan hjälpa er från början till slut inom Markarbeten.

Skicka en förfrågan Kontakta oss

Markentreprenad i Stockholm

Vår erfarenhet inom grävningsarbete sträcker sig över många år och vi har specialkompetens inom anläggning, dränering, grunder och allmänna markarbeten. Vi utför högkvalitativ grävning i hela Stockholm åt både privatpersoner, företag, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Vårt fokus ligger på att leverera hållbara lösningar som uppfyller våra kunders behov på bästa möjliga sätt.

Grävning

Behöver du hjälp med grävningsarbete i Stockholm? SveBygg erbjuder högkvalitativ grävning och totalentreprenad för privatpersoner, företag, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar.

Asfaltering

SveBygg Totalentreprenad erbjuder högkvalitativ asfaltering i hela Stockholm. Vår kunniga personal har lång erfarenhet och specialkompetens inom asfalteringsarbeten, vilket gör att vi kan leverera högsta kvalitet till våra kunder.

Stenläggning

SveBygg Totalentreprenad är redo att hjälpa dig som privatperson, förening och företag med plattsättning och stenläggning i stockholm.

Markkorrigering

Markkorrigering är en viktig del av många byggprojekt i Stockholm. Det handlar om att förbereda marken för byggnation genom att jämna ut ytor, skapa avrinning och förbättra markens stabilitet. 

Dränering

Dränering är en viktig del av många byggprojekt i Stockholm och kan bidra till att öka livslängden på en fastighet, förhindra fukt och mögelproblem och minska risken för skador på grund av översvämningar.

Avlopp

Är ni i behov av en avloppsrenovering i Stockholm? SveBygg är ett erfaret mark- & byggföretag från Åkersberga som är det självklara valet för renovera era rör- & avloppsledningar.

Utnyttja ROT-Avdraget

Som privatperson som bor i hus eller bostadsrätt kan du använda ROT-avdraget för att få 30% avdrag på arbetskonstnaden. Vänligen meddela oss om du önskar ROT vid bokning av jobb. Vi sköter allt pappersarbete och ordnar det som behövs med skatteverket.

Läs mer hos Skatteverket