BYGGA POOL I STOCKHOLM

SveBygg Totalentreprenad är redo att hjälpa dig som privatperson, förening och företag i norra Stockholm.

Ring direkt - 08-39 39 99 Kontakta oss

vill du bygga en pool i Stockholm?

SveBygg är ett väletablerat mark- & byggföretag från Åkersberga i norra Stockholm, som erbjuder totalentreprenad inom poolbyggnation. Vi hjälper både större och mindre uppdragsgivare så som privatpersoner, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Att bygga en pool är en stor investering, både ekonomiskt och emotionellt. Därför är det viktigt att välja en pålitlig partner.

Du är varmt välkommen att kontakta oss för en fri konsultation. Vi finns tillgängliga via vårt kontaktformulär, telefon och e-post

 

Egen pool,  en dröm blir till verklighet

 

Vad kan vara mer avkopplande än en egen pool i trädgården eller på innergården? Drömmer du om att ha en egen pool i Stockholm? Med hjälp av SveBygg kan din dröm bli verklighet. Vi är ett erfaret byggföretag som specialiserar oss på poolbyggnation och kan hjälpa dig skapa din drömpool i Stockholm.

 

Vad kostar det att bygga en pool?

 

Kostnaden kan variera beroende på poolens storlek, design och de material som används. Men med rätt planering och expertis kan du skapa en pool som passar din budget!

Vi förstår vikten av att hålla tidplanen och budgeten. Därför arbetar vi noggrant med att planera och organisera varje steg i byggprocessen. Vi ser till att allt material och utrustning är tillgängligt i rätt tid, och att arbetet utförs enligt högsta standard.

Vi tar också hänsyn till dina önskemål när det gäller utseende och funktioner för din pool. Vi kan skapa anpassade designlösningar som passar din stil och behov. Vårt mål är att skapa en pool som blir en vacker och funktionell tillägg till ditt hem eller fastighet.

 

En unik pool

 

En pool är mer än bara en plats att svalka sig på en varm sommardag. Det är en plats för avkoppling, umgänge och skapande av minnen. Ett poolhäng där skönhet och kvalitet går hand i hand, för du förtjänar det bästa. Låt SveBygg hjälpa dig att förverkliga din dröm. Vi har den erfarenhet och expertis som krävs för att förverkliga din dröm om en egen, unik pool i Stockholm!

Vilka typer av pooler bygger vi?

  • Thermopool
  • Glasfiberpool
  • Linerpool
  • Inomhuspool
  • Pooldäck 
  • Betongpool

Vill du veta mer?

Välkommen att kontakta SveBygg idag! Ring 08-39 39 99 eller lämna ett meddelande i formuläret nedanför så återkommer vi inom 48h!