Behöver du hjälp med dränering?

SveBygg Totalentreprenad är redo att hjälpa dig som privatperson, förening och företag i Stockholm.

Ring direkt - 08-39 39 99 Kontakta oss

Vi erbjuder totalentreprenad

Dränering är en viktig del av många byggprojekt i Stockholm och kan bidra till att öka livslängden på en fastighet, förhindra fukt och mögelproblem och minska risken för skador på grund av översvämningar. En korrekt utförd dränering kan också minska risken för erosion och bidra till att skapa en trygg och säker utomhusmiljö. På SveBygg har vi lång erfarenhet och bred kompetens inom dräneringsarbeten i Stockholm. Vi kan erbjuda skräddarsydda lösningar som passar dina behov och budget, oavsett om det handlar om en mindre fastighet eller ett större byggprojekt.

Därför ska du välja Svebygg

Det vanligaste tecknet på att fastigheten är i behov av en dränering är att man börjar känna att det börjar lukta unket eller fuktigt i källaren. Om du är osäker kan du dock boka oss för en kostnadsfri besiktning. Vi genomför dräneringar både kostnadseffektivt och enligt branschstandard med hög kvalitet i slutresultatet. Vi hjälper både större och mindre uppdragsgivare så som privatkunder, fastighetsägare och bostadsrättsförening. 

Öka livslängden på fastigheten

Genom att korrekt dränera din fastighet minskar du risken för fukt- och mögelproblem, vilket kan skada fastigheten och minska dess livslängd.

Minska risken för översvämningar

En korrekt utförd dränering kan minska risken för skador på grund av översvämningar, vilket kan spara dig både tid och pengar i framtiden.

En trygg och säker utomhusmiljö

En väl fungerande dränering bidrar till en trygg och säker utomhusmiljö för både boende och besökare.

Vill du veta mer?

Välkommen att kontakta SveBygg idag! Ring 08-39 39 99 eller lämna ett meddelande i formuläret nedanför så återkommer vi inom 48h!

Kontakta oss

Stationsvägen 39

184 50 Åkersberga

Om SveBygg Totalentreprenad

Företaget har genom väl utförda arbeten, tydlig kommunikation och servicekänsla utvecklat verksamheten. Vi jobbar idag med återkommande kunder och via rekommendation. Välkommen att kontakta oss redan idag!