Snöröjning & Trädgårdsarbete i Stockholm

SveBygg Totalentreprenad är redo att hjälpa dig som privatperson, förening och företag i norra Stockholm.

Ring direkt - 08-39 39 99 Kontakta oss

Trädgårdsarbete och Snöarbete i Stockholm med SVEBygg

 

Välkommen till SveBygg, ditt pålitliga val för professionellt trädgårdsarbete och snöarbete i Stockholm. Med ett passionerat team av experter och en lång erfarenhet inom branschen, strävar vi efter att förvandla din utomhusmiljö till en plats där du kan trivas och njuta.

 

Professionellt trädgårdsarbete för en vacker utemiljö


Oavsett om du behöver hjälp med trädgårdsdesign, anläggning av nya planteringar, eller regelbundet underhåll, har vi kunskapen och verktygen för att möta dina behov. Vi tar hand om allt från gräsklippning och beskärning av träd och buskar, till att anlägga nya rabatter och grönytor. Vårt mål är att skapa en harmonisk och välskött trädgård som speglar dina önskemål och behov.

 

Snöarbete och vintertjänster för en tryggare vardag


När vintern kommer, är det viktigt att ha en pålitlig partner för snöarbete och vintertjänster. Vi erbjuder snöröjning, sandning och annat viktigt underhåll för att säkerställa att dina gångvägar, uppfarter och andra utomhusytor förblir säkra och framkomliga. Vårt team är redo att rycka ut vid behov, och vi använder den senaste utrustningen för att effektivt hantera snö och is.

 

Varför välja SveBygg för ditt trädgårdsarbete och snöarbete?


Lokal Expertis: Med vår långa erfarenhet av att arbeta i Stockholm, har vi den lokala kunskapen som krävs för att ta hand om ditt utomhusmiljö på bästa möjliga sätt.
Hållbarhet och miljö: Vi är engagerade i att använda miljövänliga metoder och material i allt vårt arbete, och strävar alltid efter att minimera vår påverkan på miljön.
Anpassade lösningar: Vi förstår att varje kund och projekt är unikt, och erbjuder därför skräddarsydda lösningar som uppfyller dina specifika behov och önskemål.


Kontakta oss för mer information


Är du i behov av professionellt trädgårdsarbete eller snöarbete i Stockholm? Tveka inte att kontakta oss på SveBygg. Vi är här för att hjälpa dig med allt från planering och genomförande till underhåll och rådgivning.

Ta kontakt med oss idag!

 

Vi tar hand era områden - hela året!

Plogning

Plogning är en viktig del för att hålla din fastighet tillgänglig och säker under vinterns snöfall. Vi erbjuder plogning för både privata och kommersiella fastigheter. Med modern utrustning och erfarna operatörer ser vi till att dina vägar, parkeringsplatser och gångvägar är fria från snö och is. Vi följer noggrant lokala regler och anpassar våra scheman för att garantera att din fastighet är plogad i tid, varje gång. 

Halkbekämpning

Halkbekämpning är viktigt för att förebygga olyckor under isiga och snöiga förhållanden. Vår service säkerställer att dina ytor är fria från halka, vilket skyddar både fotgängare och fordon. Vi använder miljövänliga material som grus och sand, och undviker salt där det är möjligt för att skydda din fastighet och miljön. Vårt team är redo att snabbt svara på halkbekämpningsbehov. 

Gräsklippning 

SveBygg förvandlar din trädgård till en prydlig och inbjudande oas. Vi använder den senaste utrustningen för att ge ditt gräs en jämn och estetisk klippning. Vi erbjuder flexibla lösningar från engångsklippningar till regelbundna underhållsavtal, alltid med konkurrenskraftiga priser och möjlighet till rutavdrag. Låt oss ta hand om din gräsmatta så att du kan njuta av en vacker trädgård utan besvär.

Vill du veta mer?

Välkommen att kontakta SveBygg idag! Ring 08-39 39 99 eller lämna ett meddelande i formuläret nedanför så återkommer vi inom 48h!