Markkorrigering i Stockholm

Kontakta oss idag för att boka en konsultation eller få en offert för ditt projekt inom markkorrigering i Stockholm!

Ring direkt - 08-39 39 99 Kontakta oss

Markentreprenad att lita på

Markkorrigering är en viktig del av många byggprojekt i Stockholm. Det handlar om att förbereda marken för byggnation genom att jämna ut ytor, skapa avrinning och förbättra markens stabilitet. En korrekt utförd markkorrigering kan bidra till att minska risken för skador på byggnader och infrastruktur, samt förbättra utseendet på utomhusmiljöer. Som erfarna byggentreprenörer kan vi på SveBygg hjälpa dig med alla typer av markkorrigeringar i Stockholm. Vi har bred kompetens och lång erfarenhet av att hantera olika typer av markförhållanden och problem, och vi kan erbjuda skräddarsydda lösningar som passar dina behov och budget.

Begär offert

Några av de tjänster vi erbjuder inom markkorrigering inkluderar:

Vi arbetar alltid med högsta kvalitet och noggrannhet, och vi använder en rad olika tekniker och utrustning för att säkerställa att markkorrigeringen utförs på ett effektivt och säkert sätt. Vi har också en stark miljöprofil och arbetar hårt för att minimera vår påverkan på miljön under markkorrigeringar.

Jämning av ytor och skapande av avrinning

Grävning och utfyllnad av mark

Installation av dräneringssystem och erosionsskydd

Anläggning av grönytor och landskapsdesign

Vill du veta mer?

Välkommen att kontakta SveBygg idag! Ring 08-39 39 99 eller lämna ett meddelande i formuläret nedanför så återkommer vi inom 48h!