Renovera ditt Badrum i Stockholm med SveBygg Totalentreprenad

SveBygg Totalentreprenad är redo att hjälpa dig som privatperson, förening eller företag i norra Stockholm.

Ring direkt - 08-39 39 99 Kontakta oss

Helhetslösningar vi renovering av badrum

Vi erbjuder en helhetslösning för badrumsrenoveringar, inklusive rörinstallationer, kakel och klinker, sanitet, målning och golvbeläggning. Vi samarbetar med våra kunder från början till slut, från design- och planeringsfasen till arbetets färdigställande, för att se till att resultatet är precis som ni vill ha det. Vårt mål är att skapa badrum som är både vackra och funktionella och som kommer att hålla i många år framöver. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert och låt oss hjälpa dig att förvandla ditt badrum.

Begär offert

Flexibla lösningar

Renovering av badrum är en av de mest efterfrågade tjänsterna på SveBygg Totalentreprenad och vår expertis inom området är väl etablerad i Stockholm. Vi arbetar med de senaste materialen och teknikerna för att skapa moderna, funktionella och vackra badrum som passar våra kunders behov och önskemål.

Lång erfarenhet

Vi har lång erfarenhet och specialkompetens inom renovering av badrum, kök och husbyggnationer.

Totalentreprenad

Vi utför badrumsrenoveringar åt privatpersoner, fastighetsägare, företag och bostadsrättsföreningar.

Från start till mål

Vi hjälper dig med allt från planering och design till kakelval och installation.

Vill du veta mer?

Välkommen att kontakta SveBygg idag! Ring 08-39 39 99 eller lämna ett meddelande i formuläret nedanför så återkommer vi inom 48h!

Kontakta oss

Stationsvägen 39

184 50 Åkersberga

Om SveBygg Totalentreprenad

Företaget har genom väl utförda arbeten, tydlig kommunikation och servicekänsla utvecklat verksamheten. Vi jobbar idag med återkommande kunder och via rekommendation. Välkommen att kontakta oss redan idag!