RELINING I STOCKHOLM

SveBygg Totalentreprenad är redo att hjälpa dig som privatperson, förening och företag i norra Stockholm.

Ring direkt - 08-39 39 99 Kontakta oss

relining avlopp

Vid en avloppsrenovering med relining rensas befintliga rör och fodras inuti med härdat plast för hög hållfasthet. Fastighetsägaren kan välja att relina bitvis eller renovera hela avloppssystemet samtidigt. 

Behöver du relining av avlopp i Stockholm? Svebygg är din pålitliga partner för alla dina avloppsbehov. Med vår teknik, erbjuder vi effektiv relining som ger en hållbar och långvarig lösning på dina avloppsproblem.

 

Spara tid och pengar med relining

Relining är en innovativ metod som innebär att man renoverar rör utan att gräva upp dem. Detta sparar både tid och pengar och minimerar störningar på din egendom. I Stockholm, där byggnader och infrastruktur är tätt sammanflätade, är relining en idealisk lösning för att undvika onödiga komplikationer.

 

Experter på relining

Vårt team av experter i Stockholm har omfattande erfarenhet av relining och kan hantera allt från små bostadsprojekt till stora kommersiella fastigheter. Vi använder de senaste verktygen och teknikerna för att säkerställa att ditt avloppssystem fungerar som det ska, utan behov av störande och kostsamma grävarbeten.

Fördelarna med relining i Stockholm är många. Förutom att spara tid och pengar, är det en miljövänlig metod som minskar risken för skador på omgivande strukturer. Det är också en utmärkt lösning för äldre byggnader där traditionell rörrenovering kan vara problematisk.

 

Högkvalitativ relining

Hos Svebygg tar vi stolthet i att erbjuda högkvalitativa relining-tjänster i Stockholm. Vår kundservice är oöverträffad, och vi arbetar nära dig för att förstå dina unika behov och mål. Vare sig du behöver relining för ditt hem, din affärslokal eller en hel byggnad, är vi här för att hjälpa till.

Kontakta oss idag för en kostnadsfri konsultation och upptäck hur relining kan förvandla ditt avloppssystem utan besvär.

Med Svebygg får du inte bara en tjänst – du får en partner som bryr sig om ditt projekt lika mycket som du gör.

Välkommen till framtiden för avloppsrenovering i Stockholm med Svebygg.

Fördelar med Relining 

Varför rörinfodring kan vara ett bättre alternativ än stambyte

  • Kostnadseffektiv avloppsrenovering
  • Effektiv installationstid
  • Boende kan bo kvar under renoveringsprocessen

Rätt förutsättningar

Tidigare var ett omfattande stambyte, att riva ut alla rör och lägga nytt tätskikt, det enda alternativet att tillgå. Beroende på förutsättningar och rörledningarnas skick, kan relining vara att föredra över en omfattande stamrenovering.

Avloppsledningar är fastighetens blodomlopp

Regelbunden översyn av fastighetens avloppssystem för att förebygga stopp i avlopp är alltid billigare än akuta åtgärder. Eftersatt underhåll leder ofta till kostsamma och besvärliga vattenskador och försäkringsärenden.

Stambyte med relining – Nya rör & mindre ingrepp

Är du intresserad att lyfta standarden i era avloppsledningar? Kontakta oss på SveBygg Relining idag om du vill ha rådgivning och utredning av er fastighets rörledningar.

 

Vanliga varningssignaler när avloppsrören inte mår bra

 

  • Återkommande stopp i avlopp?
  • Odör: luktar det illa nära avloppen?
  • Fuktskador
  • Svällda golv
  • Sprickor i väggar
  • Trög avrinning i avloppet
  • Kluckande ljud

Relining:  Så här går processen till

 

1. Utredning 

Inledningsgivs görs en kartläggning och kontroll av rörledningarnas skick och status. Modern videoteknik och kamera går in i ledningarna för att undersöka och dokumentera avloppssystemets skick om ev. skador och sprickor. Efter kartläggningen så tar man beslut om vilka lämpliga åtgärder som krävs. Vanliga problem kan vara rörsprickor eller rötter som vuxit in i rören.

2. Förarbete vid relining

Saknas det ritningarna för fastighetens rörsystem? Ibland vet man inte vart rören går någonstans, och då utför man en rörlokalisering som kartlägger rörens positioner.

Rensning 

Är rören igentäppta så utförs först en så kallat mekanisk rörslipning. Rörledningarna rensas mekaniskt med kättingar, och högtrycksspolas rören till deras ursprungliga dimensioner. I vissa fall när rötter tagit sig in så utförs en s.k. rotskärning med en roterande kättingar.

Efter detta så gör man en kompletterande urtvättning med högtryck.

3. Rörinfodring

Efter rören är återställda till dess ursprungliga skick, så påbörjas relining med invändig fodring av epoxiplast. För att formsätta de nya rören med en slitstark, invändig yta.

4. Efterbesiktning av relining

Innan vattnet släpps på igen så utförs en efterbesiktning med robot som kartlägger rören igen och säkerställer att alla rör är fria från skräp som kan ha kommit om t.ex reliningen utförts i samband med en renovering. När allt är klart så släpps vattnet på igen.

Förläng hela byggnadens livslängd

Med relining blir avloppsrören nya och fria från eventuella skräprester och andra stopporsaker. Detta medför en bra avrinningsförmåga och hindrar exempelvis illaluktande lukt från att spridas. Det förebygger också dyra överraskningar och förlänger fastighetens livslängd.

Kontakta oss för utredning av dina rör

Varmt välkommen att ring oss på 08-39 39 99, eller maila oss på info@svebygg.nu med projektbeskrivning, adress och förutsättningar så vi lättare kan hjälpa er. Ni kan även använda kontaktformuläret nedanför för att beskriva era behov. Vi ser fram emot att höra från er!