din byggfirma i Stockholm

Vi erbjuder allt inom bygg och snickeri

Skicka en förfrågan Kontakta oss

Allt från mindre snickerier till större byggprojekt

Renovering är ett av de mest spännande och utmanande projekten du kan ta på dig. Det är också en av de mest krävande. Oavsett om du vill göra en enkel uppfräschning eller en fullständig ombyggnad är det viktigt att du anlitar rätt entreprenör för att få jobbet gjort på ett effektivt och hållbart sätt. Vårt byggföretag i Stockholm utför renovering av byggnader av alla storlekar och typer.

Vi har genomfört många olika projekt, från små badrumsrenoveringar till stora byggprojekt. Vi tar hand om allt från planering och design till byggarbete och färdigställande. Vårt mål är att skapa ett slutresultat som både vi och våra kunder kan vara stolta över.

Vi förstår att renoveringsprojekt kan vara stressiga, särskilt när det gäller budget och tidsramar. Därför arbetar vi hårt för att hålla våra kunder informerade och involverade i hela processen, från början till slut. Vi ser till att allt arbete utförs enligt högsta standard och att inget lämnas åt slumpen.

Vårt byggföretag är kända för vår höga kvalitet och vårt fokus på detaljer. Vi är stolta över att ha byggt upp ett starkt byggföretag!

 

 

Om oss


Vi är en pålitlig byggfirma i Stockholm som har utfört byggarbete och badrumsrenoveringar i många år. Vi förstår vikten av att leverera högkvalitativa resultat till våra kunder, vilket är varför vi endast anlitar de bästa hantverkarna och använder de mest hållbara materialen.

Vårt team består av yrkesmän med uppdaterad kunskap om den senaste tekniken och metoderna inom byggbranschen.
Oavsett om du behöver hjälp med ett stor eller litet projekt, kan du lita på vår expertis för de uppdrag vi åtar oss!

 

 

Vår erfarenhet

 

Genom vår långa erfarenhet inom byggbranschen har vi fått en bred kunskap och en god förmåga att hantera både små och stora projekt.

Vår byggfirma i Stockholm består av professionella arbetare som alltid prioriterar kvalitet, noggrannhet och säkerhet. Vi har genomfört många byggarbeten, såsom produktion av attefallshus, inklusive renovering av kök och badrum, asfaltering, grävning, relining, trädgård- och snöarbeten.

 

 

Vårt team


Vårt team består av kunniga och erfarna hantverkare som är professionella i allt byggarbete. Vi samarbetar också med välrenommerade underentreprenörer för att säkerställa högsta kvalitet på alla våra projekt, oavsett om det gäller badrumsrenovering eller andra byggarbeten. Säkerhet är alltid vår högsta prioritet, och vi ser till att våra arbetare har de bästa skyddsutrustningarna när de jobbar på platsen.

Som ett väletablerat byggföretag i Stockholm tar vi ansvar för varje steg av ditt projekt - från planering till genomförande och färdigställande av alla nödvändiga bygglov. Vårt team strävar efter att leverera resultat som överträffar dina förväntningar, med noggrannhet och precision i varje detalj. Du kan lita på oss för allt relaterat till din fastighet - låt oss ta hand om allt så du kan luta dig tillbaka och njuta av det färdiga resultatet!

 

 

Våra tjänster


Vi är din pålitliga byggfirma i Stockholm som erbjuder ett brett utbud av tjänster för nybyggnationer, renoveringar och ombyggnationer. Vi garanterar högsta kvalitet och noggrannhet i varje projekt vi tar oss an.

Våra tjänster inkluderar allt från design och planering till materialval, konstruktion och slutlig installation. Vi arbetar också nära med våra kunder för att säkerställa att deras vision blir verklighet samtidigt som vi håller oss inom budgeten. Kontakta oss idag för mer information om hur vi kan hjälpa dig med din nästa byggprojekt! Läs mer om några av våra tjänster längre ner!

 

 

Kontakta oss


Få en kostnadsfri offert för ditt byggprojekt genom att kontakta vår firma i Stockholm idag. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar och högkvalitativt arbete till konkurrenskraftiga priser.

Boka ett möte med vårt team för att diskutera dina behov och önskemål angående ditt byggprojekt. Vi garanterar en personlig service och kommer arbeta tillsammans med dig för att uppnå det bästa resultatet möjligt.

Fråga gärna om referenser från tidigare kunder när du kontaktar oss, så kan du verifiera vår pålitlighet som professionell byggfirma i Stockholm. Vår stolta historik av nöjda kunder är bevis på vårt engagemang för kvalitet och service!

Attefallshus

Dags att bygga det där attefallhuset på tomten? Kontakta oss så hjälper vi dig! 

Betongplatta

Vi gjuter betongplattor för alla typer av byggnationer.

Renovering

Vi renoverar allt från kök och badrum till fasader. Kontakta oss idag!

Badrumsrenovering

Dags att renovera badrummet? Eller går du i tankarna att helt bygga om hemma? Kontakta oss för mer information!

Köksrenovering

Är det dags för renovering eller nybyggnation av kök? Vi jobbar med marknadens alla kända köksleverantörer. 

Utnyttja ROT-Avdraget

Som privatperson som bor i hus eller bostadsrätt kan du använda ROT-avdraget för att få 30% avdrag på arbetskostnaden. Vänligen meddela oss om du önskar ROT vid bokning av jobb. Vi sköter allt pappersarbete och ordnar det som behövs med skatteverket.

Läs mer hos Skatteverket