Stenläggning i Stockholm?

SveBygg Totalentreprenad är redo att hjälpa dig som privatperson, förening och företag med plattsättning och stenläggning i stockholm.

Ring direkt - 08-39 39 99 Kontakta oss

Vi har den erfarenhet och kompetens som krävs!

SveBygg erbjuder professionell stenläggning i Stockholm till både privatpersoner, företag, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Vi har lång erfarenhet och bred kompetens inom stenläggning, och vi arbetar alltid med högsta kvalitet och noggrannhet för att skapa vackra och hållbara lösningar för våra kunder.

Varför ska du välja oss?

Vi utför stenläggning både på mindre och större ytor, och vi kan erbjuda ett brett utbud av stenmaterial och mönster. Vi kan hjälpa dig att skapa en vacker uteplats, en elegant trädgårdsgång eller en praktisk parkeringsplats – oavsett vilken typ av projekt du har i åtanke, kan vi hjälpa dig att förverkliga din vision.

Förbättrad livskvalitet

Anläggning av trädgårdsgångar, uteplatser och parkeringsplatser

Ökad fastighetsvärde

Installation av murar och trappor

Hållbarhet

Reparation och underhåll av befintlig stenläggning

Vill du veta mer?

Välkommen att kontakta SveBygg idag! Ring 08-39 39 99 eller lämna ett meddelande i formuläret nedanför så återkommer vi inom 48h!

Kontakta oss

Stationsvägen 39

184 50 Åkersberga

Om SveBygg Totalentreprenad

Företaget har genom väl utförda arbeten, tydlig kommunikation och servicekänsla utvecklat verksamheten. Vi jobbar idag med återkommande kunder och via rekommendation. Välkommen att kontakta oss redan idag!